2024 Beken Classics Calendar

A2 i størrelse (16×23″) og er trykt på meget høj-kvalitest 200 gr. højglanspapir.
Igen i år med nye fantastiske billeder af Sejlskibe.

Varenummer (SKU): 088824 Kategorier: , ,

225,00 DKK

3 på lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

Beken of Cowes er måske verdens mest berømte havfotografer. Efter at have været i branchen siden slutningen af ​​1880’erne har de samlet et uovertruffen arkiv med sejlfotografier, herunder Shamrock V, Velsheda og Endeavour-J-klasse-yachterne ved America’s Cup-berømmelse.

Selv i dag findes Beken -fotografer regelmæssigt hvor der er Kapsejladser og action som de tilføjer til deres samling og fanger ånden i de store begivenheder, der sker uden for deres dørtrin hvert år – Cowes Week, Round the Island Race og Little Britain Challenge Cup for at nævne nogle få.
Deres fantastiske lystbådefotografier giver naturligvis suveræne kalendere, der stadig står højt på enhver sejlers entusiastes gaveliste.

Beken har et uovertruffent og stadigt voksende arkiv af marine fotografering, efter at have været i branchen siden 1888.
Især i sepia-tonet Classic udgave, hvor det er svært ikke at blive betaget af for eksempel af en J-class yacht for fulde sejl, med hendes håbløst lange bom og tilsyneladende mangfoldige besætning.

Yderligere information

Vægt 2 kg

Du kunne også være interesseret i...

  • Sømandstrøjer

    Sømandstrøje / “Sailor” sweater blå, rullekrave

    848,00 DKK
  • Sømandstrøjer

    “Sailor” Sømandstrøje 3/4 Lynlås

    899,00 DKK