Beken of Cowes 2022 Classic Kalender 50-års Jubilæum´s udgave

Beken kalendere er blevet offentliggjort årligt siden 1972, og står fortsat højt på enhver sejlsport entusiast gave liste.
Beken har et uovertruffent og stadigt voksende arkiv af marine fotografering, efter at have været i branchen siden 1888.
Især i sepia-tonet Classic udgave, hvor det er svært ikke at blive betaget af for eksempel af en J-class yacht for fulde sejl, med hendes håbløst lange bom og tilsyneladende mangfoldige besætning.

Igen i år med nye fantastiske billeder af Sejlskibe.

Varenummer (SKU): 088002 Kategori:

189,00 DKK

10 på lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

50 -års jubilæum Collector’s Edition Beken of Cowes Kalender 2022 – Classic

Fejrer 50 års ikoniske Beken of Cowes -kalendere
Beken of Cowes er måske verdens mest berømte havfotografer. Efter at have været i branchen siden slutningen af ​​1880’erne har de samlet et uovertruffen arkiv med sejlfotografier, herunder Shamrock V, Velsheda og Endeavour-J-klasse-yachterne ved America’s Cup-berømmelse. Selv i dag findes Beken -fotografer regelmæssigt hvor der er Kapsejladser og action som de tilføjer til deres samling og fanger ånden i de store begivenheder, der sker uden for deres dørtrin hvert år – Cowes Week, Round the Island Race og Little Britain Challenge Cup for at nævne nogle få. Deres fantastiske lystbådefotografier giver naturligvis suveræne kalendere, der stadig står højt på enhver sejlers entusiastes gaveliste.

50-årsdagen Collector’s Edition af deres klassiske kalender indeholder sepia-tonede billeder fra Bekens uovertrufne arkiv for havfotografering, der går tilbage til 1880’erne.

A2 i størrelse (16×23 “) og er trykt på meget høj-kvalitest 200 gsm højglanspapir.

Yderligere information

Vægt 1.5000 kg