Ship’s lamp

Ship’s lamp II, 230V Design: E.S.Sørensen 1989

Varenummer (SKU): Kategori Ships lamp Kategorier: ,

1.995,00 DKK

Beskrivelse

Ædle traditioner og dansk design.

Ship’s lamp er i 2008 blevet re-designet fra galleri (lampeglasholderen) og opefter.
Lampeglasset er blevet slankere – ø34mm i diameter.
Bemærk: Gyroophænget til de elektriske udgaver er kortere og giver samtidig mulighed for at montere ledningen (skjult) bag vægpladen.
Made in Denmark.

Fremstillet af de fineste metaller og udført af erfarne sølvsmede spredte olielamperne sit hyggelige lys ud i saloner og kahytter på de store oceangående fartøjer i slutningen af 1800-tallet. Ligeledes oplyste olielamperne kupeerne i tog, der stred sig frem gennem de mørke alpepas. Generation efter generation har produceret disse klassiske olielamper og de historiske tegninger og værktøjer benyttes stadig i vor produktion. Der er gået lang tid siden dengang, men vi holder – næsten stædigt – den samme ånd og tradition i hævd! Vi vil ikke gå på kompromis hverken med kvalitet eller den stolthed vi lægger i vort arbejde.

Vore produkter er fremstillet af de fineste materialer og omhyggeligt forarbejdet til mindste detalje.
Vi sætter en ære i at gøre vore produkter til noget unikt og det er med stolthed i vort arbejde at hvert enkelt produkt færdiggøres i hånden.
Foretrækkes enten den klassiske eller den mere moderne stil, kan vi tilbyde en række forskellige lampemodeller, der kan indgå i livsstilen og interiøret – i hjemmet, sommerhuset, på kontoret eller ombord på skibet.

Vi synes at det maner til eftertanke, at olielamper, der blev opfundet og tegnet for over hundrede år siden, stadig er så populære verden over – tiltrods for tidernes tekniske udvikling og modens påvirkning. Måske er det netop på grund af olielampernes specielle lysskær, at minderne fra de “gode gamle dage” bringes frem – en tid, hvor man oftere tillod sig at nyde livets stille stunder.
Inspirationen omkring vore produkter tager sit udgangspunkt i denne tanke.
E.S.Sørensen olielamper vil fortsat være verdens fineste!
Poul Brandt Jensen & Peter Seidelin Jessen

Yderligere information

Vægt 1.5400 kg